05-10-2017 Lezing acupunctuur en pijnbestrijding

In deze boeiende lezing wordt door onze acupuncturist Frank uitgelegd hoe acupunctuur een effectieve behandelmethode is bij pijnklachten van uiteenlopende aard. Acupunctuur wordt reeds duizenden jaren ingezet bij veel klachten. In de Chinese geneeskunde wordt pijn als een blokkade van de lichaamsenergie gezien. Door met acupunctuur deze lichaamsenergie weer te laten circuleren verminderen of verdwijnen de pijnklachten. In combinatie met fysiotherapie en natuurlijke middelen komen we zodoende tot een effectieve aanpak van de pijn.

Maar niet alleen pijnklachten zijn met acupunctuur te behandelen, ook bij vermoeidheid, slaapproblemen, hooikoorts, menstruatieklachten en veel meer is acupunctuur een toegevoegde waarde. Interesse gewekt? kom naar de gratis lezing.

Wanneer    : op donderdag 5 oktober

Tijd              : van 19.30 tot 21.00 uur

Waar           : Vividus Fysiotherapie, van Millenstraat 6, 5913 VL Venlo

Telefoon    : 077- 320 1730

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.