Last van Etalagebenen?! (claudicatio intermittens), maak dan een afspraak bij onze claudicatiotherapeut Femke Bouw.

In november heb ik, Femke Bouw, de cursus ‘Perifeer arterieel vaatlijden en training’ succesvol afgerond en sta vanaf heden geregistreerd bij het ClaudicatioNet. Dit houdt in dat u met Claudicatio Intermittens (Perifeer Arterieel Vaatlijden) oftewel etalagebenen  bij ons terecht kunt.

Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het ClaudicatioNet ( www.claudicationet.nl) staan garant voor de beste zorg bij claudicatio intermittens. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat gesuperviseerde looptraining de beste manier is om Claudicatio Intermittens te behandelen.

 

Dus bent u bereid om uw probleem aan te pakken?

Maak dan nu een afspraak, dan ga ik met u de uitdaging aan om uw grenzen op te zoeken en deze te verleggen!

Bel naar: 077-320 17 30

Of stuur een email naar: f.bouw@vividus-fysiotherapie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.