Gratis (Sport) inloopspreekuur maandag en woensdag 08.00-09.00 uur.

Tijdens het sporten last gekregen van een spier of gewricht? Maak dan gebruik van ons inloopspreekuur! Hier krijgt u in 10 minuten gratis advies van een van onze fysiotherapeuten. Vaak is een advies al voldoende om zelf inzicht te krijgen in de aard van de blessure en het herstelproces van het lichaam. Mocht het nodig zijn dan kan er ter plekke een afspraak in worden gepland bij een van onze fysiotherapeuten. Dit kan meestal al binnen 48 uur plaats vinden. Op iedere* maandag- en woensdagochtend kunt u tussen 08.00 en 09.00 uur bij ons terecht. Loop gerust bij ons binnen, aanmelden is niet verplicht echter wel wenselijk.

* Onder voorbehoud van feestdagen of praktijksluiting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.