Schouderklachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De zomer is weer achter de rug, het normale leven is weer begonnen.

Deed uw schouder voor de zomer al niet helemaal wat u wilde en is dat in uw vakantie niet verdwenen? Doet het aantrekken van uw trui of jas pijn, of is het slapen op uw schouder pijnlijk? Komt die slijmbeursontsteking voor de zoveelste keer terug? Dan kunnen wij daar wellicht iets aan veranderen!

Middels een gedegen onderzoek, eventueel aanvullend een echografisch onderzoek, kunnen wij een goede diagnose stellen en daarmee een gericht behandelplan voor u opstellen. Wij beschikken binnen de praktijk over verschillende behandelmogelijkheden, zoals onder andere shockwave therapie, manuele therapie en een grote oefenzaal.

Wij aangesloten bij het schoudernetwerk Zuidoost Nederland, daarmee werken wij binnen onze praktijk met de laatste behandel inzichten en standaarden en zijn er korte lijnen met de orthopeden in het ziekenhuis. Wilt u meer weten, neem dan contact op! bel naar 077-320 17 30 of mail uw vraag naar info@vividus-fysiotherapie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.