Maatregelen Corona virus

Beste cliënten, Zoals u ongetwijfeld hebt meegekregen zijn er maatregelen vanuit de overheid genomen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan door scholen, sportscholen en horecaondernemingen te sluiten.

Momenteel geven we gehoor aan de oproep om sportscholen te sluiten door de Medische revalidatie fitness in ieder geval tot 6 april te sluiten. De reguliere fysiotherapie behandelingen zullen vooralsnog gewoon doorgaan, om mensen met (pijn)klachten te kunnen ondersteunen. Uiteraard worden er intern de nodige hygiëne maatregelen genomen.

Mocht u zelf verkouden zijn, hoesten en/of koorts hebben dan verzoeken wij u om de afspraak af te melden en thuis te blijven. Behoort u tot de “kwetsbare groep” en twijfelt u of de fysiotherapeutische behandeling door moet gaan, neem dan even contact op met uw behandelend fysiotherapeut, dan kan deze aangeven of het wel of niet verantwoord is en u van advies voorzien indien de behandeling geen doorgang kan vinden.

Dit is een gezondheidssituatie van ongekende omvang, wij rekenen daarom ook op uw begrip. Blijf gezond en zorg goed voor uzelf en uw naasten.

Team Vividus Fysiotherapie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.