Telefonisch consult mogelijk

Beste cliƫnten,

Wij verwachten dat de huidige situatie van beperken sociale contacten en afstand houden nog een tijd aan zullen houden. Voor aan aantal cliƫnten die al bij ons in behandeling zijn kan dat een terugval betekenen in hun klachtenbeeld.

Momenteel is het advies vanuit het RIVM en onze beroepsgroep KNGF om niet op de praktijk te behandelen indien het niet medisch noodzakelijk is tenzij er irreversibele gezondheidsschade kan ontstaan.

Daarom bieden wij, bestaande klanten en nieuwe klanten, de mogelijkheid om een afspraak met onze fysiotherapeuten in te plannen voor een telefonisch consult of een consult via beeldbellen middels de afspraken app. Op deze manier kunnen wij u advies geven en eventueel oefeningen doornemen om uw klachten te verlichten of een terugval te voorkomen.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen op het volgende nummer; 077- 3201730, zodat we een consult op afstand in kunnen plannen. Team Vividus Fysiotherapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.