Fysiotherapie op de praktijk beperkt mogelijk.

Zoals u ongetwijfeld hebt meegekregen zijn de huidige maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus verlengt t/m 20 mei. Voor de fysiotherapie is er een uitzondering op het verbod van de contactberoepen. Dat betekent voor onze praktijk dat we beperkt fysieke behandelingen op de praktijk uit mogen voeren.

Er is een uitzondering bij het fysiek behandelen op de praktijk. Als de behandeling op dat moment noodzakelijk is dan kan er behandeld worden op de praktijk, echter zal dit alleen plaatsvinden als behandeling op “afstand” niet mogelijk is en er anders irreversibele gezondheidsschade kan ontstaan als er geen behandeling plaats vindt. Dit zal in overleg met de behandelend fysiotherapeut bepaald worden.

Bij klachten die niet heel dringend zijn is het advies om de behandeling uit te stellen of middels telefonisch consult en/of beeldbellen te behandelen. Op deze manier kunnen wij u advies geven en eventueel oefeningen doornemen en/of een oefenprogramma doorsturen om uw klachten te verlichten of om een terugval in de klachten te voorkomen.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen door te bellen naar; 077- 3201730, zodat we een consult op afstand voor u in kunnen plannen. Bij het inplannen op de praktijk wordt u doorgeschakeld naar uw behandelend fysiotherapeut of teruggebeld door de therapeut indien deze op dat moment niet beschikbaar is.

Vanaf 4 mei is de praktijk iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag 5 mei is de praktijk gesloten i.v.m. bevrijdingsdag. Wij wensen jullie allemaal veel sterkte de komende tijd en blijf gezond! Team Vividus Fysiotherapie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.