Vanaf 1 juli weer fitness mogelijk!

Eindelijk is er door de overheid groen licht gegeven om weer te starten met de fitness trainingen. Dat betekent dat u ook voor fitness mogelijkheden weer bij Vividus Fysiotherapie terecht kunt!

Uiteraard zijn er enkele regels waar de deelnemers rekening mee moeten houden om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden. een van de regels is dat er van tevoren een afspraak ingepland dient te worden om een tijdstip te reserveren. Neem daarvoor contact op met telefoonnummer; 077- 320 17 30, of stuur een e-mail naar info@vividus-fysiotherapie.nl.

Bij Vividus Fysiotherapie kunt u terecht voor een trainingsschema op maat in een gezellige en moderne oefenruimte. Informeer naar de mogelijkheden bij ons in de praktijk indien u graag onder deskundige begeleiding wilt sporten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.