Vanaf september 2020 groepslessen bij Vividus Fysiotherapie!

Vanaf september kunt u ook bij ons terecht voor enkele groepslessen in de week. Deze worden verzorgt door Collin Houwen en vinden op de dinsdag- en donderdagavond plaats van 19.00 tot 20.00 uur. Het gaat dan om de volgende lessen:

De wandelbootcamp:

is een wandeltocht van ongeveer 4 km op de dinsdagavond waar we uitdagende oefeningen gaan doen tijdens het wandelen. Hier zit veel variatie in en kan door iedereen worden meegedaan. De wandeltocht is lekker in de buitenlucht! Klinkt dit nou als muziek in de oren? Geef je dan snel op.

De circuittrainingen:

De circuittrainingen op de donderdagavond zijn bij Vividus zelf op de buitenplaats, tenzij het erg slecht weer is dan gaan we natuurlijk gewoon naar binnen. De training bestaat uit verschillende oefeningen voor het hele lichaam die op verschillende niveaus kunnen worden afgestemd. Als je even zonder inspiratie zit is dit een leuke manier om nieuwe oefeningen te ontdekken! Klinkt dit nou leuk? Geef je dan snel op!

Opgeven kan door een mail te sturen naar; info@vividus-fysiotherapie.nl of te bellen met 077-3201730. Ook voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.