Mijn naam is Aukje Hendriks. Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2010 ben ik snel daarna als fysiotherapeut bij Vividus komen werken. Gedurende de jaren die ik hier werk, heb ik mezelf meer toegespitst op het behandelen van sport gerelateerde blessures. Zo heb ik onder andere het IAS (sportfysiotherapie) afgerond. De affiniteit met sport en interesse in knieproblematiek hebben ervoor gezorgd dat ik begin 2015 ben toegetreden tot het knienetwerk van Noord-Limburg (voorheen voorste kruisband netwerk). Door het bijwonen van bijeenkomsten en het participeren binnen een werkgroep met collega fysiotherapeuten uit de regio wil ik mijn kennis en kunde rondom knieblessures up to date houden.  

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en ben ik graag sportief bezig.

BIG-nummer: 99912444204

AGB-Code: 04116292