Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Femke Bouw, 27 jaar en ik woon in Bakel.

In 2014 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Tijdens mijn afstudeerfase heb ik mezelf gericht op de psychosomatiek en kinderrevalidatie binnen het revalidatiecentrum Leijpark te Tilburg. Sinds april 2015 ben ik met veel plezier werkzaam binnen Vividus. Naast de algemene fysiotherapie houd ik mezelf bezig met hydrotherapie en heb ik de cursus Medical Taping succesvol afgerond.

In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar de bossen, hardlopen met de hond. Maar ben ik niet in de bossen dan kan je mij met mijn paard in de wedstrijdring terug vinden.

Van deze passie zou ik naast mijn werkzaamheden bij Vividus graag mijn beroep maken waardoor ik van start ben gegaan met de opleiding Fysiotherapie voor Dieren. Maar ook binnen Vividus zal ik mezelf blijven ontwikkelen en specialiseren, gericht op orthopedie en kinderen om zo een steentje bij te dragen. Dit is dan ook het leuke om werkzaam te zijn bij Vividus. Naast het werken met meerdere disciplines, zijn deze mogelijkheden aanwezig waardoor ik, maar ook het centrum zich op meerdere vlakken blijft ontwikkelen!

BIG-nummer: 79919071704

AGB-Code: 04125026