Mijn naam is Richard van Heeckeren, 50 jaar en sinds 2009 werkzaam bij Vividus Fysiotherapie.

Samen met mijn vrouw en drie dochters woon ik in Blerick waar we terecht zijn gekomen toen er na het afstuderen in Nederland voor fysiotherapeuten weinig werk te vinden was. In die tijd ben ik begonnen in Duitsland, waar ik ook 13 jaar een eigen praktijk heb gehad, aansluitend ben ik uiteindelijk weer in Venlo aan het werk gekomen.
Naast het werk ben ik graag aan het hardlopen, in de winter aan het schaatsen en in de zomer voorzichtig begonnen met wielrennen.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik Master sportfysiotherapeut, mijn interesse ligt er dan ook vooral in om mensen zo snel als mogelijk weer een actieve rol te laten spelen in hun eigen herstel, al dan niet sporter, dit geldt voor iedereen.

Binnen Vividus hebben we daar genoeg mogelijkheden voor.

Verder heb ik o.a. cursussen gevolgd op het vlak van Manuele Therapie en fysiotherapie bij kaakklachten

BIG-nummer: 59033796504

AGB-Code: 04111074