Loopt u sinds kort of gedurende langere tijd met rug of nek klachten rond. Maak dan nu een afspraak, dan kunnen we onderzoeken waar deze klachten vandaan komen en met u een behandeltraject starten om van de klachten af te komen zodat u weer vooruit kunt in uw werk, sport of hobby’s.

Gespecialiseerde fysio/manueel therapeut rugklachten

Binnen ons centrum is Peet Rongen gespecialiseerd in rug en nek klachten. Daarnaast is er binnen ons centrum nauw contact met ondersteunende disciplines zoals chiropractie, podologie en met neurochirurg Patrick Simons.

Bij het eerste consult brengt de fysio/manueel therapeut in kaart wat het probleem is. Het probleem kan bestaan uit een blokkade van de wervelkolom, een verhoogde spierspanning waardoor bewegingen stroef verlopen, instabiliteit klachten, hernia klachten met uitstralende klachten naar de billen of benen of armen, enz

Voordelen rug/nek behandeling voor u

    • In rug en nek klachten gespecialiseerde  fysio/manueel therapeuten
  • Laatste inzichten en kennis door regelmatige bijscholing van therapeuten
  • Ondersteunende disciplines binnen 1 gebouw
  • Behandeltraject kan snel worden opgestart

Behandeling

De fysio/manueel therapeut zal kort middels een vraaggesprek de klachten met u doornemen daarna aangevuld met een onderzoek en enkele specifieke rug testen. De therapeut neemt aansluitend de resultaten met u door zodat u zelf ook ziet wat de eventuele oorzaak van uw klacht is. Vervolgens kan er een op maat gemaakt behandelplan samen met u worden opgesteld.

Neem contact met ons op!