Fitness

Binnen ons centrum spreken we over MRF (Medische Revalidatie Fitness)

Het is een vorm van training die toegankelijk is voor mensen met én zonder lichamelijke klachten.

Voor veel mensen is het sporten in een sportschool een onprettige ervaring door de grootte van een centrum, zich niet thuis voelen tussen de andere (jeugdige) sporters, niet weten wat nou te doen op een fitness toestel, hoe nu precies en doelgericht te trainen.

Bij ons kunt u onder deskundige begeleiding terecht om te werken aan uw kracht of conditie. Afhankelijk van uw doelstelling dat tijdens een intakegesprek besproken wordt stellen we een op maat gemaakt programma voor u op. Dit programma duurt 10 weken waarna er een evaluatie plaatsvindt van de behaalde trainingsresultaten. Op basis van deze evaluatie wordt het programma bijgesteld of wordt er een nieuwe meting gedaan (kracht of conditie) om te bepalen wat de vorderingen zijn.

De training vindt plaats met gebruikmaking van uw persoonlijke clubcard. Met deze clubcard bedient u de apparatuur, zodat u verder zelf niets hoeft in te stellen. Dit wordt allemaal automatisch voor u ingesteld. U hoeft niet te onthouden met welke gewrichten u traint of hoeveel herhalingen of series u moet maken. Dit maakt dat ook de oudere sporters onder ons het trainingsprogramma probleemloos kunnen volgen.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefles! Voor meer informatie zie onze tarievenlijst en de regelementen.

Onbeperkt Fitness

Wilt u werken aan uw lichaam om uw kracht of conditie te verbeteren, dan is 1 keer per week sporten te weinig om uw doelstelling te realiseren. Maak dan gebruik van het onbeperkte sport abonnement!

Met het onbeperkte fitness abonnement kunt u 6 dagen in de week bij ons komen sporten voor een vaste prijs van maar:

€42.50 per maand!

U kunt op de volgende dagen en tijden bij ons terecht:

 • Maandag tussen 08.00 en 19.30 uur
 • Dinsdag tussen 08.00 en 19.30 uur
 • Woensdag tussen 08.00 en 19.30 uur
 • Donderdag tussen 08.00 en 19.30 uur
 • Vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur
 • Zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen op de dinsdag -en donderdagavond.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op, bel met 077- 320 1730 of stuur een email naar info@vividus-fysiotherapie.nl

10-Rittenkaart

Wilt u werken aan uw lichaam om uw kracht of conditie te onderhouden, een stok achter de deur hebben of nog in een gecontroleerde omgeving sporten als verlenging van de fysiotherapie behandeling.

Maak dan gebruik van de 10-rittenkaart. Dit biedt u de mogelijkheid om 10 keer gedurende 1 uur bij ons te sporten om te werken aan uw persoonlijke doelstelling. Met de 10-rittenkaart kunt u 6 dagen in de week bij ons komen sporten. Met de 10-rittenkaart kunt u op afspraak bij ons komen sporten.

U kunt op de volgende dagen en tijden bij ons terecht:

 • Maandag tussen 08.00 en 20.00 uur
 • Dinsdag tussen 08.00 en 20.00 uur
 • Woensdag tussen 08.00 en 20.00 uur
 • Donderdag tussen 08.00 en 20.00 uur
 • Vrijdag tussen 08.00 en 17.30 uur
 • Zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze groepslessen op de dinsdag en donderdag avond.

Iedere keer als u bent geweest gaat er 1 zitting van de 10-rittenkaart af, tot dat de teller op 0 staat. Dan hebt u de mogelijkheid om een nieuwe 10-rittenkaart aan te schaffen of over te stappen op een onbeperkt abonnement. De rittenkaart blijft na aanschaf 1 jaar geldig.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op, bel met 077- 320 1730 of stuur een email naar info@vividus-fysiotherapie.nl

Groepslessen

Binnen ons centrum geven we ook enkele groepslessen. Onder enthousiaste begeleiding van Collin Houwen onze personal trainer wordt er gewerkt aan uw spierkracht en conditie.

Het voordeel van deze lessen is dat u contact hebt met mede trainingsgenoten en gevarieerde oefeningen voor de verschillende spiergroepen uitvoert.

Op de dinsdag avond van 19.00 tot 20.00u. vindt de wandelbootkamp plaats. We starten vanuit de praktijk een wandelroute, gedurende deze route worden er verschillende oefeningen uitgevoerd ter versterking van de grote spiergroepen en conditieverbetering. Uiteraard kan iedereen op zijn/ haar niveau deelnemen aan deze vorm van training.

Op de donderdag avond van 19.00 tot 20.00u. vindt er een circuittraining buiten plaats. Ook hier wordt in 1 uur tijd het gehele lichaam getraind. De deelnemers verplaatsen zich van station naar station om verschillende oefeningen uit te voeren.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende proefles, bel met 077- 320 1730 of stuur een email naar info@vividus-fysiotherapie.nl

Conditietest

Bent u zelf aan het sporten en wilt u weten met welke hartslag u het beste kunt trainen? Of wilt u weten hoe u er conditioneel voor staat?

Neem dan contact met ons op voor het uitvoeren van een conditietest.

Deze test wordt op een fietsergometer uitgevoerd en bepaalt het omslagpunt met de daarbij behorende trainingszones. Voor de hardlopers wordt deze test op de loopband uitgevoerd.

Na afloop van de test ontvangt u een uitgebreid rapport van ons met de uitslag van de test.

Daarbij kunnen we u advies geven over uw te volgen trainingsschema.

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op, bel met 077- 320 1730 of stuur een email naar info@vividus-fysiotherapie.nl