Nekklachten

Loopt u sinds kort of gedurende langere tijd met nekklachten rond. Maak dan nu een afspraak, dan kunnen we onderzoeken waar deze klachten vandaag komen en met u een behandeltraject starten om van de klachten af te komen zodat u weer vooruit kunt in uw werk, sport of hobby’s.

Veel voorkomende nekklachten zijn; hernia, hoofdpijnklachten, instabiliteitklachten, wervelblokkades, uitstraling klachten naar de armen, gespannen nek/schouderspieren.

Manueel therapie bij nekpijn en hoofdpijnklachten

Heeft u last van nekklachten? Vaak komt het door een blokkade in de wervels en-/of flinke spierspanning. Ook kunt u last hebben van uitstralende pijn richting de handen. Het ene versterkt het andere. Na een lange werkdag last van hoofdpijn? Pijn boven uw ogen? Moeite met concentratie door hoofdpijn? Manueel therapie is een goede methode om u van (een bepaald aantal soorten) nek en hoofdpijnklachten te verhelpen. Door het opheffen van bewegingsbeperkingen en-/of het aansterken van musculatuur in het complexe gebied van de nek kunnen wij er snel voor zorgen dat u zich beter voelt. Door eerst goed te diagnosticeren waar de oorzaak van de klacht zich bevindt kan er een behandelplan op maat worden gemaakt om ervoor te zorgen dat u snel pijnvrij zal zijn.

De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn. Het behandelprogramma van de manueeltherapeut bestaat verder uit het geven van goede instructies, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond
bewegen.

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en
anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

Voordelen nek behandeling voor u

  • In nek klachten gespecialiseerde fysio/manueel therapeuten
  • Laatste inzichten en kennis door regelmatige bijscholing van therapeuten
  • Ondersteunende disciplines binnen 1 gebouw
  • Bij sporthervatting uitstekende ondersteuning door onze sportfysiotherapeuten 

Behandeltraject kan snel worden opgestart