Nekklachten

Loopt u sinds kort of gedurende langere tijd met nekklachten rond. Maak dan nu een afspraak, dan kunnen we onderzoeken waar deze klachten vandaag komen en met u een behandeltraject starten om van de klachten af te komen zodat u weer vooruit kunt in uw werk, sport of hobby’s.

Veel voorkomende nekklachten zijn; hernia, hoofdpijnklachten, instabiliteitklachten, wervelblokkades, uitstraling klachten naar de armen, gespannen nek/schouderspieren.

Fysiotherapie Vividus Venlo ik heb last van nekklachten

Fysiotherapie bij nekpijn en hoofdpijnklachten

Heeft u vaker last van nekklachten? Vaak ontstaan deze klachten door een blokkade van een wervel, flinke spierspanningen welke triggerpoints kunnen veroorzaken of door een verkeerde (werk) houding. Het ene versterkt het andere. Na een lange werkdag last van hoofdpijn? Pijn boven uw ogen? Moeite met concentratie door hoofdpijn? Fysiotherapie kan u hierbij helpen door gericht te werken aan het verminderen van de spierspanning door mobilisaties of Dry-Needling, door het verbeteren van de beweeglijkheid van de nek en het versterken van de nekspieren zodat deze ook belastbaarder zijn en de dagelijkse belasting beter aan kunnen.

Door eerst goed te diagnosticeren waar de klacht zich bevindt en wat de oorzaak van de klachten is, kan er een behandelplan op maat worden gemaakt om ervoor te zorgen dat u snel klachtenvrij zal zijn.

De effecten van een behandeling zijn vaak snel merkbaar. U voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de pijn. Het behandelprogramma van de fysiotherapeut bestaat verder uit het geven van een goede instructie, adviezen, begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

Voordelen nek behandeling voor u

  • In nek klachten gespecialiseerde fysiotherapeuten
  • Laatste inzichten en kennis door regelmatige bijscholing van therapeuten
  • Ondersteunende disciplines binnen 1 gebouw
  • Bij sporthervatting uitstekende ondersteuning door onze sportfysiotherapeuten 

Behandeltraject kan snel worden opgestart