Rugklachten

Loopt u sinds kort of gedurende langere tijd met rugklachten rond. Maak dan nu een afspraak, dan kunnen we onderzoeken waar deze klachten vandaag komen en met u een behandeltraject starten om van de klachten af te komen zodat u weer vooruit kunt in uw werk, sport of hobby’s.

Veel voorkomende rugklachten zijn; hernia, ischias, SI-klachten, instabiliteitklachten, uitstralende klachten naar bil of been, scoliose.

Fysiotherapie en rugklachten

Onderrugklachten bestaan in vele vormen. Zo kunt u last hebben van vermoeidheid in de onderrug bij lang zitten of staan, pijnklachten hebben bij het bewegen van de rug of uitstralende pijn ervaren naar de billen of benen. Fysiotherapie helpt u bij het behandelen van uw rugklachten.

Door eerst goed te diagnosticeren waar de klacht zich bevindt en wat de oorzaak van de klachten is, kan er een behandelplan op maat worden gemaakt om ervoor te zorgen dat u snel klachtenvrij zal zijn.

Het behandelprogramma van de fysiotherapeut bestaat uit het toepassen van gerichte manuele technieken, maatwerk in oefeningen die goed voor u zijn, het geven van een goede instructie, adviezen en inzicht creëren in gezond bewegen.

De effecten van een behandeling zijn vaak snel merkbaar. U voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de pijn. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat u zorgeloos door het leven kan.

Voordelen rug behandeling voor u

  • In rug en nek klachten gespecialiseerde fysiotherapeuten
  • Laatste inzichten en kennis door regelmatige bijscholing van therapeuten
  • Ondersteunende disciplines binnen 1 gebouw
  • Bij sporthervatting uitstekende ondersteuning door onze sportfysiotherapeuten

Behandeltraject kan snel worden opgestart