Schouderklachten

Loopt u sinds kort of gedurende langere tijd met schouderklachten rond. Maak dan nu een afspraak, dan kunnen we onderzoeken waar deze klachten vandaag komen en met u een behandeltraject starten om van de klachten af te komen zodat u weer vooruit kunt in uw activiteiten.

Gespecialiseerde fysiotherapeut schouderklachten

Onze praktijk is aangesloten bij het Schoudernetwerk Zuid Oost Nederland (SNZON). Dat houdt in dat de laatste behandelinzichten up-to-date blijven en er een nauw contact is met de  orthopeden van de omliggende ziekenhuizen. Bij het eerste consult brengt de fysiotherapeut in kaart wat het probleem is. Het probleem kan bestaan uit spier/peesklachten, kalkafzetting, verkeerd beweegpatroon schouder,  blokkade gewrichten borst of nekwervelkolom, enz.. Indien uit onderzoek blijkt dat er aanvullend onderzoek nodig is kan  er een echo worden gemaakt om de klacht beter in beeld te krijgen.

Voordelen schouderbehandeling voor u

  • In schouderklachten gespecialiseerde  fysiotherapeuten
  • Laatste inzichten en kennis door lidmaatschap SNZON
  • Door gebruikmaking van echografie snel zicht op het probleem
  • Indien geïndiceerd snel pijnverlichting middels shockwave en kinesiotape
  • Bij sporthervatting uitstekende ondersteuning door onze sportfysiotherapeuten
  • Behandeltraject kan snel worden opgestart
Fysiotherapie Vividus Venlo ik heb last van schouderklachten

Behandeling

De fysiotherapeut zal kort middels een vraaggesprek de klachten met u doornemen daarna wordt dat aangevuld met een onderzoek en enkele specifieke schoudertesten. Indien nodig kan er een  echo worden uitgevoerd om beter inzicht te krijgen in de oorzaak van de klachten. De therapeut neemt aansluitend de resultaten met u door zodat u zelf ook ziet wat de eventuele oorzaak van uw klacht is. Vervolgens kan er een op maat gemaakt behandelplan samen met u worden opgesteld.